Christmas dog show 2018

23.09.2018 23:59

 

Srdečně Vás zveme na Vánoční výstavu CYTC a setkání příznivců barevných yorkšírských teriérů, která  bude probíhat dne 15. 12. 2018 v klidném zátiší krásného města Třeboň a to v Jihočeské hospůdce u Šírků. Ta se nachazi 2 km za Schwarzenbergskou hrobkou v obci Domanín. Lidé si tak kromě výstavy mohou vychutnat nejen zimní atmosféru Jižních Čech, okusit pravou jihočeskou kuchyni, ale také navstívit víkendové Vánoční trhy nebo kulturními památkami vyhlášené lázeňské město Třeboň.
Strava i ubytovaní lze taktéž zajistit v místě pořádání výstavy www.jihoceskahospudka.cz a není třeba vézt nic jiného, než sebe, pejska s jeho dokumenty. Stoly, židle jsou zajištěny v sále s kapacitou až 100 lidi.

Výstava bude v přátelském duchu s příjemným posezením u Vánočního stromečku s možností profesionální úpravy srsti psů nebo zakoupení dárečků nejen pod stromeček pro své chlupaté ratolesti a to od psího cukroví, přes pelíšky až po mašličky a oblečky.

Propozice a přihláška psa na výstavu k vyplnění on-line nebo ke stažení a zaslání e-mailem.

PŘIHLÁŠKA

PROPOZICE

Rádi uvítáme i nesoutěžící pejsky a samozřejmě i osoby bez pejsků, kteří se chtějí jen pokochat pohledem na krásné a ušlechtilé plemeno colorful yorkshire terrier ve všech barvách.
Nezapomeňte vzít s sebou vlastní misku na vodu pro psa, potvrzení o platném očkování a zejména dobrou náladu!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

IKC, z.s.
Londonská 297
378 07 Rapšach
Česká Republika
+420 724770929 InternationalKennelClub@yahoo.com